Test homepage

Over ‘by SIEB’

 

Een bedrijf dat wordt gerund door een kat, wat wil je nog meer!? Samen met zijn baasjes bedenkt, ontwikkelt, maakt en selecteert Sieb de leukste speeltjes en accessoires speciaal voor katten. Bij dit hele proces is duurzaamheid voor ons een belangrijke factor. De allerleukste producten, met een zo klein mogelijke ecologische voetprint.

Designed by SIEB

De ‘Designed by SIEB’ collectie is onze grote trots! Een collectie met super unieke producten die wij handmatig hebben geproduceerd en vervolgens uitgebreid zijn getest door onze eigen Sieb. Zodoende kunnen wij zeggen: “Dit zijn de allerbeste en leukste speeltjes voor jou kat!”.
Alle producten uit de ‘designed by SIEB’ collectie zijn gemaakt van verantwoorde en duurzame materialen. Zo is ons speelzakje gemaakt van gerecyclede flessen en is onze cardboard collectie 100% recyclebaar. Op deze manier proberen wij, naast het verblijden van jou kat, ook bij te dragen aan een betere wereld.

Selected by SIEB

Naast onze unieke ‘by SIEB’ collectie hebben we ook de ‘selected by SIEB’ collectie. Allemaal leuke producten die na uitvoerig testen helemaal zijn goedgekeurd door onze eigen Sieb. Het betreft een uitgebreide collectie. Van speelgoed tot wenskaarten en van verzorgingsproducten tot accessoires. Deze collectie wordt geregeld gewisseld en aangevuld, dus neem hier tijdens het shoppen óók altijd even een kijkje!


POPULAIRE PRODUCTEN

Wat klanten van ons vinden

5 van 5 sterren (op basis van 45 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Bekijk alle reviews

Follow us!

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten en leuke aanbiedingen. Plaats je een foto met een van onze producten op jou sociale media? Vergeet ons dan niet te taggen!