Klantenervaringen

Wij hechten veel waarde aan de ervaring van de klant en vinden het ook belangrijk dat jij deze ervaringen kunt meelezen. Heb jij recentelijk bij ons besteld en wil jij graag jou ervaring delen? Laat dan hier een review achter! 

 

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 45 reviews)
Uitstekend98%
Heel goed2%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

 

Recentelijk bij ons besteld?

Leuk!

Rated 5 out of 5
19/10/2021

Eerst zelf spelen en dan gaat de kat ermee aan de slag!

Monique

Antwoord van by SIEB

Superleuk om te lezen dat hij zowel bij jou als de kat goed in de smaak valt! Veel plezier ermee!

Geweldig!

Rated 5 out of 5
30/09/2021

Ik en mijn kittens zijn super tevreden met de strikjes van bySIEB. Ze zijn superschattig, handig formaat, goede kwaliteit en komen met een lintje zodat je deze makkelijk om de nek kan hangen. Vlotte levering, inclusief een leuk zakje zelfgebakken koekjes voor de viervoeters. Top!

Amber

Antwoord van by SIEB

Kijk dit vinden wij superleuk om te lezen. Dank je wel voor de complimenten en veel plezier ermee!

Echte aanrader!

Rated 5 out of 5
29/09/2021

Wij hebben strikjes en kickers besteld voor onze sphynx kater en we zijn er echt super tevreden mee!

Goede kwaliteit, leuke stofjes en een top service! Wat wil een mens & kitten nog meer?!

De stofjes zijn lekker origineel, heel handig dat je het lintje van de strik zelf kunt aanpassen naar de lengte. De kickers zijn hier een groot succes, dit vindt Pierre heel leuk!

Ik kan bysieb enkel aanraden aan iedereen <3

Mai

Antwoord van by SIEB

Super bedankt voor de complimenten en de aanbeveling! Heel veel plezier met jullie spulletjes!

Echte aanrader!

Rated 5 out of 5
29/09/2021

Wij hebben voor onze sphynx enkele strikjes en kickers besteld, en echt super tevreden van de kwaliteit! Niet altijd even makkelijk om goed passende strikjes te vinden voor een sphynx, met hun smalle hals maar de strikjes zijn zelf aan te passen van lengte. Echt heel leuk! Mooie stof en goeie kwaliteit, de kickers zijn ook super tof!

De service is echt fantastisch, heel vriendelijk en het pakje was snel verstuurd en ontvangen!

Zeker een aanrader! <3

Mai

Antwoord van by SIEB

Super bedankt voor de complimenten en de aanbeveling! Heel veel plezier met jullie spulletjes!

Goede kwaliteit kattenspeeltjes!

Rated 4 out of 5
29/09/2021

Na een lange tijd de instagram pagina in de gaten te hebben gehouden toch eens een bestelling geplaatst en wat een succes! Onze kitten is helemaal dol op de kickers en kan zich hier goed mee uitleven. Het strikje is nog eventjes wennen, maar dit gaat steeds beter! Erg leuke, orginele producten voor de katten!

Niels

Antwoord van by SIEB

Leuk dat je uiteindelijk toch een bestelling hebt geplaatst! Super tof dat de kicker zo goed in de smaak valt en het spinnen met het strikje gaat vast goed komen! Heel veel plezier ermee!

Super goede service

Rated 5 out of 5
29/09/2021

Hele leuke strikjes en ook super snel ontvangen. Zeker een aanrader!

Maaike

Antwoord van by SIEB

Dank je wel voor deze aanbeveling!

Super aanrader!!!

Rated 5 out of 5
29/09/2021

Helemaal top! Snel geleverd, fijn en persoonlijk contact en natuurlijk de poezekindjes zijn dolblij met de speeltjes! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Reign

Antwoord van by SIEB

Onwijs bedankt voor deze mooie woorden. Wij pakken de volgende bestellingen weer met net zo veel liefde in!!

Geweldig pakketje!

Rated 5 out of 5
29/09/2021

Wat een ongelofelijk leuk pakketje om te krijgen! Niet alleen zat er een handgeschreven kaartje bij de producten, maar ook nog eens home made koekjes voor de pluizenbolletjes!

De kickers vielen gelijk goed in de smaak en zijn de hele week al favoriet bij allebei mijn katten. Ik verheug me er nu al op om de matchende strikjes om te kunnen doen voor een leuke kerst-foto 😉

Ik ga zeker nog eens bestellen!

Beau

Antwoord van by SIEB

Wat superleuk dat het zo goed in de smaak valt! Wij kunnen niet wachten om de foto te zien.

Super blije katten, want voor elk wat wils 😻

Rated 5 out of 5
17/09/2021

Ik heb drie katten en ze hebben natuurlijk allemaal hun eigen voorkeur voor alles dus ook voor speeltjes. Ik heb dus gelijk 3 verschillende speeltjes besteld! De fun tubes, de bouncer man en kickers en ze waren allemaal een succes en nog steeds. Mijn katten houden echt niet van alle catnip, maar deze is direct goedgekeurd 😻 Heb inmiddels ook een catnip bal besteld en ik kan niet wachten hoe ze daarop reageren 😃 O en je bestelling is super snel verwerkt dus je hoeft niet lang te wachten op heel veel lol met kijken naar je kat(ten) i.p.v. de tv 🤣😉

Caroline

Antwoord van by SIEB

Wat een superleuke recensie om te lezen! Hier worden wij helemaal vrolijk van. Hartelijk dank voor je bestellingen en heel veel plezier er mee!

Top producten!

Rated 5 out of 5
06/09/2021

Onze twee katers zijn helemaal fan van de kickers. Deze kussentjes zijn erg stevig: ondanks bijten, trekken en krabben blijft hij heel. Veel speelplezier gegarandeerd voor katten die van catnip houden. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Marieke

Antwoord van by SIEB

Te gek dat de kickers zo goed in de smaak vallen. Super bedankt voor de bestelling en heel veel plezier er mee!

Geweldig

Rated 5 out of 5
12/08/2021

De balletjes zijn zo leuk om mee te spelen. Ik heb er elke dag plezier van en het is mijn lievelingsspeeltje geworden. Wil jij ook elke dag / nacht spelen met deze leuke balletjes?

Puck

Antwoord van by SIEB

Wij voelen ons helemaal vereerd dat de kurkie’s het favoriete speeltje zijn geworden!

Referentie pakketje

Rated 5 out of 5
12/08/2021

Wat n leuke speeltjes voor onze Ruby van 2.5 en de broertjes Storm en River van 17 maanden ze vinden het echt geweldig!!! We gaan binnenkort weer bestellen want ik zag nog meer leuke speeltjes

Miranda

Antwoord van by SIEB

Wat leuk om te lezen dat het zo goed in de smaak valt! De volgende bestelling pakken wij weer met net zoveel liefde in!

Mooie kattenspeeltjes

Rated 5 out of 5
23/07/2021

Deze kattenspeeltjes moest je zelf in elkaar zetten, wat het extra leuk maakte. Mooi design en snelle levering.

Perfecte service! Aanrader om hier te kopen.

Mireille

Antwoord van by SIEB

Super om te horen dat het zo goed in de smaak valt en dank je wel voor de aanbeveling!

Unique cat toys and great service!

Rated 5 out of 5
26/06/2021

We ordered the new pawball set and a crunching feather and our Siberian cat is loving it!

The website is super easy to use and its service is fast and friendly! Would definitely order again!!

MP

Antwoord van by SIEB

Thank you for these beautiful compliments! Have fun with the toy!

Erg leuk!

Rated 5 out of 5
22/06/2021

De kicker is erg leuk! De kwaliteit en de kleuren van het stofje zijn super, ook is deze mooi afgewerkt. Nala reageert normaal gezien niet snel op catnip maar bij deze kicker was ze direct verkocht!

De CatmoSphere is een super leuk balletje! Het is gemakkelijk in elkaar te zetten. Doordat het balletje geluid maakt wanneer het over de grond rolt, vindt Nala het enorm leuk om er mee te spelen. Haar nieuwe favoriet!

Kimberly

Antwoord van by SIEB

Superleuk dat de kicker en de CatmoSphere zo goed in de smaak vallen bij Nala! Heel veel plezier ermee!

Geweldig

Rated 5 out of 5
21/06/2021

Geweldig, heel mooi en goeie kwaliteit

Tiko

Antwoord van by SIEB

Dank je wel! 🥰

Purfect toys dor cats

Rated 5 out of 5
09/05/2021

I bought a kicker for my cats. They absolutely love it. The service was very good and i am also very statisfied with the quality of the products. Delivery was very quick💕

Nicol

Antwoord van by SIEB

So nice that the cats absolutely love it! Have fun with it! 🥰

Excellent products ❤️

Rated 5 out of 5
28/03/2021

We have a kicker and we love it. First, it has a very cute and delicious design (bacon with eggs 😂) and the cats play with it every day, walking it in their mouths through the living room. This is so funny! 🤣

Alexandra

Antwoord van by SIEB

Bacon and eggs make everything better 😂! Have a lot of fun with the kicker!

CatmoSphere

Rated 5 out of 5
26/02/2021

Snelle verzending en goede service. Mooi ingepak.

Mooi duurzaam product met plezier voor baasje (Zelf in elkaar zetten) en kat.

Het balletje maakt een leuk geluid en de structuur zorgt voor grip in de mond waardoor Bep (de kat) er mee kan gooien en het kan beetpakken. Gaat al sinds kerstmis mee en wordt veel gebruikt.

Holly

Antwoord van by SIEB

Superleuk om terug te horen! Ontzettend veel plezier met jullie CatmoSphere!

Poot van SIEB

I love it! It suits perfectly on my cats!

Rated 5 out of 5
19/02/2021

I really like the bowties!The prints are so pretty, perfect to take some gorgeous pictures! I also have a kicker that my cats absolutely love to play with it!

From @carry.white.cat

Rebecca

Antwoord van by SIEB

thank you very much for this compliment! We wish you a lot of fun with the products!

by SIEB

Snel en super leuke producten

Rated 5 out of 5
24/01/2021

Snel geregeld leuk verpakt daar hou ik van en ook nog eens super leuke producten. Ga zo door liefs Coco en milou

Sabine

Antwoord van by SIEB

Hoi Sabine, Coco en Milou,

Ontzettend bedankt voor deze complimenten! Heel veel plezier gewenst met de producten

Poot van SIEB

Kickers in prachtige patronen

Rated 5 out of 5
17/01/2021

Na een tip, een bestelling geplaatst. Super service en snelle levering! Ik ben fan van de kickers vanwege de mooie kleuren, goede prijs-kwaliteit verhouding. De fun tubes zijn ook een aanrader. Gegarandeerd speelplezier voor je kat. Fijn om de zintuigen van onze binnen katten weer te kunnen prikkelen. Wij zijn weer voorzien!

Sophie

Antwoord van by SIEB

Hey Sophie!

Dank je wel voor dit lieve berichtje! Heel veel plezier gewenst met je nieuwe spulletjes!

Poot van SIEB

Bibi en Bo zijn blij!

Rated 5 out of 5
16/12/2020

Via instagram van Bibi en Bo terecht gekomen bij deze website. Het ziet er allemaal zo leuk uit dus heb gelijk wat speeltjes uitgezocht voor de katten. Eigenlijk voor de kerst, maar ze zijn er al zo dol op!! Bibi heeft geen ogen dus juist de geur maakte het extra succesvol. Beide katten vinden het geweldig en spelen erop los ❣ speelmateriaal ziet er super leuk uit!

Sylvana

Advent Kicker

Rated 5 out of 5
16/12/2020

My cat loves the kicker. It was delivered two days after I ordered. We got a suprise little Christmas gift shaped like Rudolph. Quality is good, service is good, my cat loves it.. I would recommend to buy from Sieb’s pawrents.

Tara

Kicker

Rated 5 out of 5
16/12/2020

Really nice! My kitten was obsessed with the Xl christmas kicker. Really good quality and lovely to see!

Janneke

Perfect!

Rated 5 out of 5
13/12/2020

I won the giveaway on Instagram, I picked it up today and wow, it’s beautiful! Pip really loves the catnip inside, he hugs it.. he sleeps with it.. I really love the design either, the christmas advent kicker is beautiful. Thank you Sieb!

Laura

Cat loves her toy

Rated 5 out of 5
04/12/2020

We got a small kicker for our cat and a bowtie as a gift for another cat. As soon as we gave the kicker to our cat she started playing with it, she loves it.

Osecats

A amazing toy!

Rated 5 out of 5
03/12/2020

We got a Christmas kicker as a present for one of our furriends. The fabric is from high quality and it is so cute! The service is good and really fast! We are so happy!

Peter

Purrrfect fit!

Rated 5 out of 5
03/12/2020

When we opened the package we were in for a surprise! Next to our two adorable bowties a little Xmas present emerged! The bowties are made from strong materials and look amazing! The size fits Koba great and due to the soft string it is really easy to attach! Really would reccomand these great bowties! ❤️

Roxan

Happy costumer

Rated 5 out of 5
05/11/2020

Wat een snelle levering! We zijn heel blij met de strikjes die we besteld hebben ze zijn net zoals we ons hadden voorgesteld! Wij komen zeker terug 🥰

purr_fect_kitties_lily_beamer

Marrakesh style!

Rated 5 out of 5
08/10/2020

We got a handmade bow tie and couldn’t be happier! We choose the Marrakesh style and fits my little Lola perfectly. The bow tie came with a nice personalized letter and the delivery was super fast 😊 We highly recommend it 🙌🏼

Laia

So happy!!

Rated 5 out of 5
06/10/2020

Love the bowties and catnip kicker, the fabric is really nice and we love the patterns!! Also the catnip kicker was very well received, they instantly loved it!

The shipping was really fast!! So that’s also really great!! We are definitely gonna order some more soon!

Jack

Superleuk

Rated 5 out of 5
06/10/2020

Hele leuke kicker en bowties gekocht! We zijn er heel erg blij mee! Alleen waardeerde Pruts de bowties niet zo om zijn nek, dus daarom krijgt hij de kicker😊😊

Jade

Geen titel

Rated 5 out of 5
05/10/2020

I recommend! The bow tie is very beautiful!

Carry

Great service and fast delivery

Rated 5 out of 5
08/09/2020

I ordered the bowties on Sunday and got an almost immediate response they were on their way. They were delivered today and were of good quality and are super cute!

Robin

Kicker

Rated 5 out of 5
04/09/2020

Grummel en Beppie vinden de kicker helemaal geweldig. Nadat ik het speeltje heb gegeven aan Grummel en Beppie hebben ze er al veel mee gespeeld. Zeker een aanrader!

Karlijn

Great quality and service

Rated 5 out of 5
01/09/2020

I ordered a few bowties but first my package didn’t arrive, but the owner did everything in their power to make sure I got my package. They even send me another one which did arrive.

I love the bowties and service I got from by Sieb!

Would recommend!

Britt

Amidala & Leia

Rated 5 out of 5
27/08/2020

Amidala & Leia zijn super blij met hun hand gemaakte kicker 😋

Ze vinden ze super fijn om helemaal gek mee te gaan 🤪

Amidala

Super!

Rated 5 out of 5
25/08/2020

Got the kitty kat Kicker today and the cats think it’s amazing. They couldn’t resist the smell and kept cuddling with it. There were also some bunny kicks, some biting and some drool (hihi) but the Kicker can handle it all! Great service and personal contact! I will definitely order again in the future. Xxx

Rowan

Bowtiefull!

Rated 5 out of 5
21/08/2020

I was about to order the panther bowtie for my little Diva. I saw there was a panther kicker too, purrrfect match so i added it to the shoppingbag! Then… I saw the toys selected by Sieb, couldn’t resist ordering all of them. Oops… The little man’s got such a good taste. Happy little Diva. She loves her toys. Cute delivery box & fast delivery!

Ramira

Geweldige producten

Rated 5 out of 5
13/08/2020

Ik heb een bow tie en een kicker besteld en ik ben heel tevreden!

Mijn kat had zijn klauwen meteen in de kicker gezet. Het is enorm goede kwaliteit, lekker stevig, goed afgewerkt en erg mooi.

Ook de bow tie is super. Hij is super mooi in elkaar gezet. Ik ga zeker nog een keer bestellen!

Dayenka

Our cats love the toy!

Rated 5 out of 5
13/08/2020

We have 3 cats and all 3 love the kicker toy. It’s a good quality and my cats love the smell. It’s strong enough to handle the bunny kicks 😁. I love the prints as well.

Sanne

Strikje en kicker

Rated 5 out of 5
10/08/2020

Goede kwaliteit, snelle levering en super leuk ingepakt.

Gekocht als cadeau, maar ik ga er zeker nog eentje kopen voor onze eigen kitten!

Laurie

Super snel en persoonlijk

Rated 5 out of 5
10/08/2020

Gelijk enthousiast over het insta account van Design by Sieb direct met de opening wat gekocht. De levering was supersnel, leuk verpakt, kon door de brievenbus en we hadden ook nog eens een leuk praatje via de chat. Eindelijk weer eens iemand die iets doet omdat ze het leuk vinden. Het spring mannetje en eeh het langwerpige ronde dingetje (?) Vallen onwijs goed in de smaak bij mijn Ragdoll/Birmaan kitten van 12 weken. Juiste grootte en lekker licht. Het ijsco strikje is nog even wennen. We hebben hem nu 2x omgedaan tijdens het eten. Eerst 5 min en toen 10 min erin gespeeld. Omdat er een lintje aanzit kun je hem gemakkelijk weer snel lostrekken, wat het perfect maakt om te wennen aan iets om je nek. Het strikje zelf is stevig en van goede kwaliteit, dus zal ook niet snel stuk gaan. Heel blij mee!!

Sofia

Erg tevreden over de strikjes!

Rated 5 out of 5
07/08/2020

Vrolijke, leuke producten! Hele goede kwaliteit.

Makkelijk te bestellen en een super snelle bezorging met een leuke persoonlijke boodschap. Het bestellen van producten voor je huisdier bij Sieb is zeker een aanrader!!

Renée