Over by Sieb

WE DESIGN | WE CREATE | WE SELECT
the best and unique cat toys and accessories

by Sieb

‘by SIEB’ is in kleine onderneming die zich sinds 2020 richt op het ontwerpen en maken van leuke, unieke en duurzame kattenspeeltjes. Een idee dat ontstond nadat Richard en Milou in bijna iedere dierenwinkel dezelfde speeltjes en accessoires tegenkwamen.

Verspreiden van liefde, plezier en blijdschap is onze missie! Een blije kat betekend namelijk een blij baasje en een blij baasje zorgt weer voor een blije kat. Daar dragen wij met onze producten heel graag in bij.

‘by SIEB’ heeft zijn naam te danken aan onze CEO, Sieb. Sieb is een brits korthaar kater, die een grote en belangrijke rol heeft binnen de onderneming. Hij is overal bij betrokken. Van het uittesten van nieuwe ideeën tot het nauwlettend in de gaten houden of alle bestelde producten goed verpakt worden voor verzending.

Inmiddels hebben wij meer dan

500

Katten mogen verblijden

1000

Volgers op onze sociale media

Durability

Het is voor ons belangrijk om de ecologische voetstap op aarde zo klein mogelijk te laten, zodat wij en onze pluizige vrienden zo lang mogelijk van de mooie natuur kunnen genieten. Dit proberen we waar te maken door waar mogelijk bewuste keuzes te maken. Zo kopen wij in bij lokale ondernemers en maken we voor onze eigen producten gebruik van grondstoffen die lang mee gaan, danwel recyclebaar zijn. Op deze manier werken wij samen met elkaar aan het verkleinen van onze voetstap.

Meet our team

by SIEB wordt gerund door Richard en Milou. Samen zijn wij verantwoordelijk voor alle processen binnen ons kleine winkeltje. Hierbij kun je denken aan het bedenken en maken van de producten, onderhoud van de website, fotografie, sociale media en uiteindelijk het inpakken en verzenden van jou bestelling. En dit alles doen wij naast onze reguliere baan als ergotherapeut en dierenartsassistente.

Richard
De kattenbak schepper

SIEB
Chief Executive Officer

Milou
De dozen dief