About by SIEB

by SIEB

‘by SIEB’ is in kleine onderneming die zich sinds 2020 richt op het ontwerpen en maken van leuke, unieke en duurzame kattenspeeltjes. Verspreiden van liefde, plezier en blijdschap is onze missie! Een blije kat betekend namelijk een blij baasje en een blij baasje zorgt weer voor een blije kat. Daar dragen wij met onze producten heel graag in bij. ‘by SIEB’ heeft zijn naam te danken aan onze CEO, Sieb. Sieb is een brits korthaar kater, die een grote en belangrijke rol heeft binnen de onderneming. Hij is overal bij betrokken. Van het uittesten van nieuwe ideeën tot het nauwlettend in de gaten houden of alle bestelde producten goed verpakt worden voor verzending.

Durability

Het is voor ons belangrijk om de ecologische voetstap op aarde zo klein mogelijk te laten, zodat wij en onze pluizige vrienden zo lang mogelijk van de mooie natuur kunnen genieten. Dit proberen we waar te maken door waar mogelijk bewuste keuzes te maken. Zo kopen wij in bij lokale ondernemers en maken we gebruik van grondstoffen die lang mee gaan, danwel recyclebaar zijn. Op deze manier werken wij samen met elkaar aan het verkleinen van onze voetstap.

Wie zitten er achter de knoppen?

by SIEB wordt gerund door Richard en Milou. Samen zijn wij verantwoordelijk voor alle processen binnen ons kleine winkeltje. Hierbij kun je denken aan het bedenken en maken van de producten, onderhoud van de website, fotografie, sociale media en uiteindelijk het inpakken en verzenden van jou bestelling. En dit alles doen wij naast onze reguliere baan als ergotherapeut en dierenartsassistente.

Meet the team

Richard

De kattenbak schepper. Nog steeds heeft hij hoop om ooit een goudklompje uit de kattenbak te zeven.

Sieb

Chief Executive Officer

Milou

De dozen dief. Heeft Sieb eindelijk de ultieme doos gekregen, brengt zij hem weer naar het oud papier.

Achter de schermen

Wist je dat wij (Richard en Milou) achter de schermen alles bijna helemaal zelf doen? Een hele hoop werk, maar wel iets waar wij heel erg trots op zijn. Wij geven jullie dan ook graag een kijkje in onze keuken! Ben jij nieuwsgierig naar specifieke zaken die hier niet bij staan? Vraag er zeker naar, want wij vertellen er graag over! Hieronder wat willekeurige beelden hoe het er achter de schermen uit ziet: